Aroma’s van cassis, bramen, pruimen, peper, vanille en hout. In de mond een kruidige, wijn ondersteund door tannines.

Aroma’s van violet, kers, pruim, peper, kruidnagel, vanille, vleugje hout en tabak.In de mond een wijn met fruit en kruiden, aanwezige zuren en tannines.

Aroma’s van zwart kersen, rode kersen, munt, peper, vanille, hout en chocolade. In de mond een volle, rijke wijn met een fluwelige chocolade tannines en lange afdronk. Mooie volle krachtige wijn.

Aroma’s van citrus, appel, witte bloemen, karamel, vanille en hout. In de mond een ronde wijn met evenwicht fruit en zuren, een karameltoets van het hout in de afdronk.

Aroma’s van roos, braam, cassis, kruiden en cacao. In de mond een zachte fruitige wijn, vol en evenwichtig.

In de neus aroma’s van bosvruchten, subtiele rode jam met geroosterde tonen, hout en chocolade.In de mond rijp, jammy fruit met een goed gebalanceerde en gestructureerde afdronk.

Aroma’s van wit en exotisch fruit met bloemen. De Colombard brengt frisheid en citrusvruchten aan. De Chardonnay zorgt voor en soepele en ronde afdronk, en brengt de wijn tot een mooi gestructureerd geheel.

Intens tropische en fruitige aroma’s, citrus, roze pompelmoes en een hint naar kruidigheid. De smaak is fris en levendig met een lange afdronk.Een wijn om jong van te genieten. Perfect voor de zomer.

Aroma’s van rozen, bessen, cassis, bosaardbei, kers, citroenmelisse, kaneel, peper en hout. In de mond een wijn met fruitige zuren, evenwichtig en hout en tabak in de afdronk.

Intense aroma’s van verse abrikoos en sappige gele perzik. De smaak is lekker vol met geel fruit en iets van witte peper en een aangenaam lange afdronk.

In de neus aroma’s van bosvruchten, subtiele rode jam met geroosterde tonen, hout en chocolade.In de mond rijp, jammy fruit met een goed gebalanceerde en gestructureerde afdronk.

Aroma’s van bessen, kersen, braam, koffie, tabak, munt, cederhout. In de monf zeer evenwichtige mondvullende wijn.

2024 © Vinterra

Gecreëerd door We Are Knights