Aroma’s van geel fruit, perzik, rijpe appel, ananas en amandel.In de mond een ronde folle wijn met een fraicheur van ananas en in de afdronk een toets van boter en amandel.

Aroma’s van wit en exotisch fruit met bloemen. De Colombard brengt frisheid en citrusvruchten aan. De Chardonnay zorgt voor en soepele en ronde afdronk, en brengt de wijn tot een mooi gestructureerd geheel.

Aroma’s van gedroogde vijgen, pruimen, kweepeer, abrikoos.In de mond zachte zoete wijn met een verfrissend sinaasappelzuurtje, vleugje amandel.

Een complexe en krachtige witte wijn met een intens aroma en een intense rijke smaak, de geuren van tropisch fruit, ananas en meloen, en een lichte toast van het hout. De smaak is goed geconcentreerd waarin fruit, waaronder ook perzik, en vanille goed terugkomen en ook een lichte notigheid is te proeven.

Aroma’s van rozen, appel, perzik, boter, hout, vanille, amandel.In de mond een volle, vettige en evenwichtige wijn.

In de neus aroma’s van citrus, geel fruit, groene appel, noten en een licht groene toets. In de mond een ronde frisse, elegante champagne met toets van peper in de afdronk.

Aroma’s van gedroogde vijgen, pruimen, kweepeer, abrikoos.In de mond zachte zoete wijn met een verfrissend sinaasappelzuurtje, vleugje amandel.

Aroma’s van veldbloemen, appel, peer, perzik.In de mond eenvoudige Chardonnay.

Aroma’s van roos, citrus, zachte appel, perzik, amandel en boter. In de mond een volle, zachte wijn met lange afdronk van mineralen.

Aroma’s van rozen, appel, peer, brioche, amandel, perzik, mineralen, vanille, hout.In de mond stevige, krachtige wijn met frisse zuren, een mineralige lange afdronk.

Bourgogne ( Dom. Ravaut)

Bourgogne ( Dom. Ravaut)

2024 © Vinterra

Gecreëerd door We Are Knights